0
0.00 0 tuotetta

Ostoskori on tyhjä.

Kenkien, luistimien ja monojen muokkausOlemme erikoistuneet askellusklinikalla erilaisiin alaraajojen vaivoihin ja auttaneet lukuisia asiakkaitamme parantamaan mm. laskettelumonojen ja luistimien istuvuutta yksilöllisten pohjallisten avulla. Jalan holvikaarien oikeanlainen tuenta parantaa mm. monojen istuvuutta ja helpottaa voimansiirtoa suksen kantille tai luistimen terälle. Muotoiltu tukipohjallinen tukee samalla jalan luonnollista asentoa. Valikoimistamme löytyy kattavasti erilaisia pohjallisvaihtoehtoja aina 3D skannauksella tehtäviin tai käynnin aikana yksilöllisesti lämpömuokattaviin pohjallisiin. 

Aina tämäkään ei riitä. Monot tai luistimet painavat ja aiheuttavat epämukavaa jalkojen puutumista. Silloin on tarpeen tehdä monojen tai luistimien ulkokuoren muokkaus siihen tarkoitetulla levityssylinterillä. Monoon asetetaan valittu lestituki ja monon työstettävä kohta lämmitetään valittuun lämpötilaan. Tämän jälkeen sylinteriä ohjataan hydraulisesti siten, että se työntää ulkokuoreen halutun verran lisää tilaa. Lämpömuokkauksen jälkeen mono jäähdytetään. Palvelumme kattaa myös mahdollisten nahkakenkien levityksen. Tyypillisiä ongelman aiheuttajia on jalkaterän luiset ja ulkonevat kohdat joko jalan etuosan tai nilkan alueella.

Monojen ja luistimien muokkauspalvelun toteuttaa alaraajafysioterapiaan erikoistunut urheilufysioterapeuttimme, jolla on pitkä kokemus erilaisten alaraajavaivojen hoidosta ja kuntoutuksesta. Valtterilla on takanaan lisäksi pitkä ura (20v.) hiihdonopetuksesta Suomessa (laskettelu, lumilautailu ja telemark), joten käytännön kokemusta rinnelajeistakin on kertynyt liki neljän vuosikymmenen ajalta.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram