0
0.00 0 tuotetta

Ostoskori on tyhjä.

Yritysesittely

Hei,

askellusklinikka Oy on kuntoutukseen, ortooseihin ja tukipohjallisten valmistukseen erikoistunut yritys Joensuussa. Tarjoamme nykyaikaisia ja alan viimeisimpään osaamiseen tukeutuvia korkealaatuisia kuntoutuspalveluja sekä pienryhmäohjausta.

Olemme kouluttautuneet erityisesti alaraajaongelmien ja urheiluvammojen sekä tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon ja kuntoutukseen sekä leikkausten jälkeiseen fysioterapiaan. Teemme yksilöllisiä tukipohjallisia nykyaikaisinta 3D-skannausta apuna käyttäen. Käytössämme on kolmella suurnopeuskameralla ja painesensorein varusteltu juoksumatto, jonka avulla teemme kuntoilijoille ja urheilijoille kokonaisvaltaisia kävely- ja juoksuanalyysejä juoksutekniikan parantamiseksi ja juoksupohjaisten vaivojen ennaltaehkäisemiseksi. Käytämme mattoa apuna tukipohjallisarvioissa ja kuntoutuksen seurannassa.

Tiloissamme toimii testilaboratorio, jossa testataan ihmisen aineenvaihdunnallisia ominaisuuksia mittaamalla muun muassa laktaattikonsentraatiota sekä hapenkäyttöä juostessa tai pyöräillessä.

Testilaboratoriossa voidaan selvittää luotettavasti suomalaisessa kuntotestauksessa pitkät perinteet omaavat aerobinen sekä anaerobinen kynnys, joiden avulla määritetään kullekin sopivat liikuntaan liittyvät kuormitustasot. Lisäksi testilaboratoriossa voidaan tehdä tutkimusta esimerkiksi erilaisten aineenvaihdunnallisten energiantuottoreittien kapasiteeteista.

Testauksesta lisätietoa: https://humanperformance.fi/yhteystiedot/

Uutena palveluna tarjoamme yksilöllistä jalkineiden, luistinten ja monojen muokkausta, jolla epäsopivista jalkineista tai harrastusvälineistä muovataan jalkaan paremmin istuvat.

Toimipisteessämme Joensuussa (Raatekankaantie 12) sijaitsee kattava apuvälinemyymälä, josta löydät mm. laadukkaat urheilutuet ja teipit. Terapiassa käytämme nykyaikaisia hoitomenetelmiä kuten Fascia-käsittelyjä, Cryonic-huippukylmähoitoa ja Shockwave-paineaaltohoitoa. Meillä on vuosien kokemus TULE-potilaiden ja urheilu- sekä rasitusvammojen hoidosta ja kuntoutuksesta. Ohjaamme potilaille tarvittavat tukitoimet ja vaivaan sopivat täsmäharjoitteet.

Löydät meistä lisätietoa Facebookista, Instagramista tai www.askellusklinikka.fi
Kattava verkkokauppamme sijaitsee osoitteessa www.ergonomiakauppa.fi

Ystävällisin terveisin,

Valtteri Paavola
Urheilufysioterapeutti (sert), alaraaja erik.
044 975 3199
valtteri.paavola@askellusklinikka.fi

Sari Sukuvaara
Kuntohoitaja, CEO
050 353 0129
sari.sukuvaara@askellusklinikka.fi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram